Ny i klubben

Velkommen

Velkommen til Vejle Cykel Klub (VCK)

Vi har samlet nogle af de mange spørgsmål, der vil dukke op før og i den første tid efter du er blevet medlem i VCK. Hvis der er ting, der ikke er besvaret her eller noget du er i tvivl om, vil trænerne eller klubkammeraterne altid gerne besvare spørgsmål, så spørg endelig.


Landevejsklub

VCK er en "landevejscykelklub" under licens fra Danmarks Cykle Union (DCU).

 

At vi har fokus på landevejen betyder, at vi hovedsageligt træner og kører løb på landevejene i Danmark.
 
Jo, vi kan godt tage en tur på grus eller i skoven, men det er oftest som træning. Når vi kører løb i VCK-regi, så er det på landevejen.

B&U (Børn&Unge)

Børn&Unge

I afdelingen for B&U har vi ryttere - både piger og drenge - i alderen 9-17 år. Du kan starte i klubben, det år du fylder 9 år.


Her har du mulighed for, at træne og køre cykelløb med børn og unge på din egen alder. Vi gør alt for, at man - uanset niveau - får en god oplevelse med cykelsporten.


Cykelløb

Har du mod på det, så er der mulighed for, at køre "rigtige landevejscykelløb" næsten hver weekend i månederne april-september.

 
Se kommende cykelløb på DCU's hjemmeside (vælg "Landevej" og "Licens" under filter): Se løbskalender >

 

Ungdomscykling er opdelt i mange alderstrin - U11, U13, U15, U17 og U19. Som ny rytter har du mulighed for at blive rykket ned på et lavere alderstrin.

 

Hvis du er ny i cykelsport, så afholdes der også prøveløb/børneløb løbende hen over sæsonen. Her er der fokus på niveauopdeling og en succesoplevelse til alle. Se vores kalender for aktuelle prøvecykelløb. 

 

Plads til alle

Vi har plads til alle: den nystartede, den garvede og den ambitiøse rytter.

 

Gennem forskellige aktiviteter, træninger, træningslejre og cykelløb mm., skabes der gode rammer for træning og godt kammeratskab på tværs af aldersgrupper.

 

Læs mere om B&U i VCK

Socialt og træningsmæssigt har opdelt Børn&Unge i to grupper:

Børn & Unge U11-U13 (cirka 9-12 år)

Børn & Unge U15-U17 (cirka 13-17 år)

 

Indmeldelse i VCK

Du skal ikke indmelde dig i klubben for at deltage i et par prøvetræninger. Men hvis du ønsker en fast gang i klubben, skal skal du indmelde dig via formularer på vores hjemmeside:

Tilmelding til U11-U13 >

Tilmelding til U15-U17 >

 

Ny i cykelsport? Du kan evt. låne en cykel

Sammen med træneren aftaler I en dag, hvor du kommer ned i klubben til en snak og evt. kommer med på en træningstur.

 
Klubben råder over lånecykler (til børn), så har du ikke selv en racercykel, har du – så længe der er en ledig – mulighed for at låne en racercykel.


Læs mere om vores låneracere >


Hvis du bestemmer dig for, at cykelsporten er noget for dig, er der mange i klubben, der kan råde og vejlede dig til hvilken størrelse cykel der vil passe til dig, og måske er der også nogen der har en god brugt cykel til salg. Men husk, det vigtigste er, at cyklen passer dig - og den behøver ikke koste 20.000 kr.

 

Udover cykel skal du selvfølgelig også have en cykelhjelm – der køres ALTID med hjelm til både træning og til cykelløb.

Seniorrytter

Seniorrytter

Seniorafdelingen er for alle over 17 år.


Her har du mulighed for, at træne og køre cykelløb med cykelryttere på alle niveauer og alderstrin. Har du mod på det, så er der mulighed for, at køre "rigtige cykelløb" næsten hver weekend i månederne april-september.

Læs mere om VCK

Læs mere om seniorafdelingen i VCK >

Indmeldelse i VCK

Du skal ikke indmelde dig i klubben for at deltage i et par træninger. Men hvis du ønsker en fast gang i klubben, skal skal du indmelde dig via formularer på vores hjemmeside:

Tilmelding til VCK senior >


Ny i cykelsport?

Kontakt gerne VCK og lad os få en snak om dine ambitioner i cykelsporten.
Kontakt VCK >