Om klubben

Klubben er stiftet 20. august 1931 og er dermed en af de ældste og mest traditionsrige cykelklubber i Danmark. Klubben er tilsluttet Danmarks Cykle Union under Danmarks Idrætsforbund.

Klubben har lokale til rådighed på Damhaven Skole i Vejle. Mandage i lige uger er der klubaften fra kl. 19.00, hvor alle rytterne, forældre m.v, er velkommen til lidt socialt komsammen. Der er altid mindst 1 fra bestyrelsen til rådighed på klubaften til evt. spørgsmål, køb af tøj m.m.

Vejle Cykel Klub (VCK) er klubben for alle cykelinteresserede folk. Lige fra rutinerede væddeløbere til helt nye cykelryttere der har lyst til at køre licenscykelløb.

Vi bruger vores træningsflid på landevejene rundt omkring Vejle og kører cykelløb hver weekend, når sæsonen er i gang.

Vi har licensryttere i stort set alle klasser og rytterne er fra 10 – 60.

Hvis du har lyst, så kom og deltag i vores fællestræning eller mød op på mandage i lige uger mellem kl. 19.00 og 20.30 til vores klubaften.